Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Dyre smykker resulterer i guldrandet Shamballa-regnskab

Shamballa Jewels har de senere år mangedoblet sit overskud.
Shamballa Jewels har de senere år mangedoblet sit overskud.

Shamballa Jewels har fat i den lange og dyre ende, og smykkeproducenten har de senere år mangedoblet sit overskud. Det skriver Dagbladet Børsen.

Op til 2,4 mio. kr. for et armbånd er ikke afskrækkende for velhavere på jagt efter en smykkegave til konen, og smykkeproducenten Shamballa Jewels mærker det tydeligt på bundlinjen.

Således fik Shamballa Jewels sidste år et overskud før skat på 15,5 mio. kr. mod 3,4 mio. kr. året forinden. Samtidig venter selskabet, at omsætningen vil stige 30 pct. i løbet af 2011.

"Vi er vokset eksplosivt de sidste år, og rent faktisk har 2010 været vores bedste år nogensinde. Vi henvender os til de kundesegmenter, der stadig bruger penge, og det går forrygende," siger Mikkel Kornerup ifølge Dagbladet Børsen.

Shamballa Jewels kunder er velhavere fra hele verden, og sidste år solgte smykkeproducenten seks smykker til en værdi langt over en million kroner. Det dyreste smykke blev solgt i Zürich, hvor en kunde købte et armbånd til 2,4 mio. kr.

Lige nu sælger Shamballa Jewels både i Paris, London og Zürich, og næste stop hedder både USA, Qatar, Ukraine og Rusland.

Kilde: Dagbladet Børsen