Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Pureheart begærer konkurs

Efter 10 år i dansk mode har Henriette Zobel valgt at lukke Pureheart.
Efter 10 år i dansk mode har Henriette Zobel valgt at lukke Pureheart.

Efter 10 år i dansk mode har Henriette Zobel valgt at lukke Pureheart. Pureheart har således i dag indgivet konkursbegæring til Sø- og Handelsretten i København, fremgår det af en pressemeddelelse fra virksomheden, hvori det videre lyder:

"Efter præcis 10 år i den danske modebranche kan Pureheart by Henriette Zobel se tilbage på et årti med utallige tøj- og smykkekollektioner, modeshows, messedeltagelse, trofaste kunder og leverandører. Tiden har været fyldt med mange glæder og ikke mindst udfordringer. De sidste par år har udfordringen været at få rettet op på økonomien efter finanskrisen, der medførte store tab især i udlandet."

Efter otte år med butik i Chr. IX’s gade i København flyttede Pureheart til Gentofte, hvor en ny butik og oprettelse af webshop blev etableret, men nu er det altså slut. Henriette Zobel udtaler i en meddelelse således om konkursbegæringen:

”Jeg har haft 10 fantastiske år, hvor jeg har levet min drøm og haft mulighed for at dele den med alle de utrolige mennesker, der har udgjort min hverdag enten som kolleger eller kunder. Jeg startede Pureheart den 2. juni 2001 med ønsket om at kombinere business med spiritualitet, hvilket er lykkedes mig et langt stykke hen ad vejen. Jeg har skabt en fantastisk arbejdsplads, etableret langvarige relationer til mine trofaste leverandører og mødt mange dejlige kunder, der har fulgt mig igennem mange år. Jeg er endt med det vildeste Pureheart-team, man kan forestille sig, og jeg håber, at de vil være med, hvis fremtiden igen giver mig mulighed for at udnytte, at jeg nu engang er og bliver et kreativt og skabende menneske.”.