Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Vogue rykker ind i World Trade Center

Condé Nast har lejet en tredjedel af det kommende skyskraberbyggeri.
Condé Nast har lejet en tredjedel af det kommende skyskraberbyggeri.

Det amerikanske mediekonglomerat Condé Nast, der blandt andet tæller udgivelser som Vogue, Vanity Fair og GQ, har netop taget første skrift mod en fremtidig adresse i World Trade Center, der er under opbygning på Ground Zero i New York.

Bestyrelsesformand for Condé Nast Si Newhouse underskrev nemlig i går ifølge en artikel i Vogue lejekontrakten på mere end 300.000 kvadratmeter i det ikoniske byggeri, der forventes færdigt mod slutningen af 2014.

De amerikanske udgaver af Condé Nast-publikationerne Vogue, GQ, Glamour og Vanity Fair vil alle blive produceret fra adressen World Trade Center 1, hvor koncernen kommer til at optage en tredjedel af skyskraberen – fra 21. til 40. etage.

Lige nu er bygningen 66 etager høj, og den forventes ved sin afslutning af være den højeste bygning i den vestlige hemisfære.

"Tingene har bestemt forandret sig ganske betydeligt – ikke kun for Condé Nast, men for hele byen. Vi håber, at Condé Nast – endelig samlet under et tag – kan blive katalysator for en genfødsel af New Yorks downtown," sagde Si Newhouse.