Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Claire Group tilfreds med 2010

Claire Group kom ud af 2010 med et plus på 3,2 mio. kr. før skat.
Claire Group kom ud af 2010 med et plus på 3,2 mio. kr. før skat.

Claire Group kom ud af 2010 med et plus på 3,2 mio. kr. før skat. Tilpasning af omkostninger og en satsning på det kinesiske marked har været med til at skabe fundamentet for ny vækst, forklarer administrerende direktør Anders Hust. Det skriver aoh.dk.

Det er en forbedring af forrige års resultat, der var på en halv mio. kr. og en væsentlig forbedring i forhold til de negative årsregnskaber i 2007 og 2008.

Resultatet for 2010 kunne endda have været bedre endnu, hvis det ikke havde været for tab og hensættelser på kreditorer på 4,4 mio. kr..

Tabet ligger på to store ungarske og russiske kunder, der kollapsede i forbindelse med finanskrisen, fortæller administrerende direktør Anders Hust. Resultatet betragtes som tilfredsstillende og ses som en effekt af, at virksomheden i 2009 satte en række aktiviteter i værk for at tilpasse omkostningerne.

Anders Hust venter fortsat hård konkurrence i det segment, hvor koncernen opererer. Der vil derfor fortsat være fokus på de bestående markeder. Claire vil samtidig angribe markederne i Tyskland og Benelux-landene. Her venter den administrerende direktør dog, at effekten først bliver synlig i 2012.

Kilde: AOH.dk