Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Job_Soundvenue leder efter to praktikanter

Brænder du for musik og mode? Og skriver du skarpt, hurtigt og med overblik?
Brænder du for musik og mode? Og skriver du skarpt, hurtigt og med overblik?

Brænder du for musik og mode?
Er du fast inventar på Roskilde hver sommer, eller pløjer du alle de nye lookbooks igennem?
Og skriver du skarpt, hurtigt og med overblik?
Så kunne du meget vel være en af de to praktikanter, vi leder efter på Soundvenues redaktion.

Soundvenues faste redaktion består, udover dig, af tre redaktører, og dertil er der knyttet omkring 40 freelancere. Vi producerer Soundvenue Magazine og opdaterer og udvikler dagligt Soundvenue.com med artikler, anmeldelser, videoer og nyheder. Soundvenue består desuden af 10 unge ad’ere, programmører og sælgere.Vi søger:


1. Redaktionspraktikant med fokus på musik
Som praktikant vil du indgå i redaktionens daglige arbejde og som udgangspunkt blive ansvarlig for produktionen af nyheder til websitet, samt blive inddraget i alle aspekter omkring produktionen af Soundvenue Magazine. Afhængigt af evner og ønsker vil du også få mulighed for at prøve kræfter med alt fra anmeldelser til interview og reportager.
Praktikpladsen er på fuld tid.2. Redaktionspraktikant med fokus på mode
Du vil assistere vores moderedaktør i planlægning og eksekvering af vores produkt- og modeserier. Det spænder over alt fra praktisk arbejde til konceptudvikling. Desuden indgår du i redaktionens daglige arbejde med Soundvenue.com og Soundvenue Magazine, hvor du, afhængigt af evner og ønsker, kommer til producere nyheder, guide og interview. Praktikpladsen er min. 25 timer/uge.Begge praktikperioder starter medio august 2011 og løber minimum tre måneder frem.
Praktikken er ulønnet.Send en ansøgning om dig selv, dine erfaringer og dine planer til nto@soundvenue.com hurtigst muligt. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme adresse eller til Nicolai Torp på tlf. 70 20 00 12.

Se annoncen her

www.soundvenue.com