Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Miinto.dk løber med E-handelspris 2011

Den danske webbutikportal vinder i kategorien Bedste netbutik, B2C.
Den danske webbutikportal vinder i kategorien Bedste netbutik, B2C.

Webportalen Miinto.dk, der står for onlinesalget af varer fra mere end 400 fysiske modebutikker, vandt i går årets E-handelspris i kategorien Bedste netforretning (mindre virksomheder, B2C, red.).

FashionForum.dk skrev tidligere på ugen om Miinto.dk, der på rekordtid har skabt sig en meget markant platform herhjemme og endvidere udvidet forretningen til både Sverige og Norge – og  forventer at ekspandere til Holland senere i år.

FDIH (Foreningen for Distance og Internethandel, red.), der står bag prisuddelingen, begrunder valget af Miinto.dk som vinder i kategorien for virksomheder med en omsætning på under 25 mio. kr. med, at Miinto.dk har potentiale til at blive ’noget rigtig stort’.

”Hvad flere har forsøgt, er nu lykkedes for denne virksomhed, som på rekordtid har skabt en meget stærk position på det danske marked.”

Videre fremhæver FDIH, at Miinto.dk løber med prisen, fordi portalen bringer ofte svært tilgængelige specialbutikker inden for rækkevidde:

”Kunderne kan således vælge mellem mere end 37.000 tilgængelige varenumre fra mere end 400 butikker. Virksomheden har givet de deltagende butikker mulighed for ekstra salg på nettet uden at skulle investere i en egentlig e-butik,” lyder det i motivationen, der slutter sådan her:

Vinderen viser super købmandskab og fokuserer på det, som er vigtigt for at skabe en god forretning online: et gigantisk udvalg, hurtig levering, lækker og funktionel online shop og naturligvis god kundeservice.