Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Topshop udvider i USA

Med en kommende butiksåbning i Chicago udvider Topshop sin tilstedeværelse i USA - del af en større plan.
Med en kommende butiksåbning i Chicago udvider Topshop sin tilstedeværelse i USA - del af en større plan.

Efterfølgeren til Topshops første butik i USA, der åbnede i New York i marts 2009, er klar. Således er planlagt en ny butiksåbning i Chicago til september. Det skriver Women’s Wear Daily.

Butikken bliver større end den i New York, og bliver placeret på 830 North Michigan Avenue. En investering på mellem 10 og 12 mio. dollar har været baggrunden for åbningen. Det bekræfter Sir Philip Green, ejer af Arcadia-gruppen, der ejer Topshop og Topman.

Butiksåbningen i Chicago er del af en større plan om international ekspansion, der blandt andet indebærer åbninger i Toronto i september og Sao Paulo i starten af 2012. Alle Topshops uden for Storbritannien er franchises, bortset fra dem i USA. Ifølge Sir Philip Green er planen at åbne otte til ti Topshops i USA i løbet af de næste to år.

Ud over at planlægge flere åbninger af egne butikker (Topshop har pt. 140), planlægger den britiske retailer at udvide brandet gennem wholesale, med 12-15 aftaler på dametøj og 25 på herretøj i butikker som Fred Segal, Opening Ceremony og Colette.

Den største vækst i Topshop tegner sig dog på e-handel. Online-salget for Topman blev næsten fordoblet fra 2009 til 2010, og er allerede steget med 30 pct. i 2011. Topshop fragter til 104 lande, og den eneste butik der slår online-salget, er Topshops hovedbutik på Oxford Circus i London.

Læs resten af artiklen her.

Kilde: Women’s Wear Daily.