Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

A Question Of lancerer nyt website

Det bæredygtige brand A Question Of har lanceret ny dynamisk hjemmeside, der bedre skal guide kunderne rundt.
Det bæredygtige brand A Question Of har lanceret ny dynamisk hjemmeside, der bedre skal guide kunderne rundt.

Det danske bæredygtige mærke A Question Of har netop lanceret ny webshop. Siden brandets lancering for to år siden, har en stærk tilstedeværelse online været central i A Question Of’s strategi. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Det nye site, der kan findes på www.aquestionof.net, er opbygget på en dynamisk måde, så det fremstår forskelligt fra besøg til besøg. De enkelte elementer på siden flytter sig nemlig, hver gang man besøger siden. Således prøver A Question Of at skabe oplevelser for forbrugeren og guider dem derved rundt i alle de forskellige menuer. Dette sker fordi mærket mener, at al for meget af en almindeligt opbygget hjemmesides indhold går tabt for forbrugerne.
Samtidig er der integreret webshop på hjemmesiden, hvor man altså kan købe brandets kollektioner.

A Question Of startede som et rent online baseret brand, men har nu kunder i blandt andet Hong Kong, Milano og London. Med det nye site kan det danske brand tilbyde fri fragt i hele verden, og prøver derved at udbrede den bæredygtige livsstil til resten af kloden.
A Question Of laver bæredygtigt street-inspireret tøj lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld, produceret under fair trade-arbejdsvilkår i Afrika og Indien.

Se sitet her