Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

DK Company overtager Kello

Ikast-koncernen køber konkursramte Kello, fordi brandet passer godt ind i porteføljen.
Ikast-koncernen køber konkursramte Kello, fordi brandet passer godt ind i porteføljen.

DK Company med hovedsæde i Ikast overtager det konkursramte tøjfirma Kello. Aftalen blev underskrevet mandag – kun fire dage efter at Kello blev erklæret konkurs. Det skriver AOH.dk.

Virksomheden, der blev etableret i Herning i 1983, blev i maj 2008 solgt til Christian Uttrup og Finn Nyholm Albertsen. Men i sidste uge gik virksomheden altså konkurs efter to års med minus i regnskaberne.

Passer i paletten
Overtagelsen betyder, at omkring 15 af de 32 Kello-medarbejdere flytter fra det nuværende Kello-domicil i Silkeborg til Ikast, hvor Kello bliver en del af DKC Classic Division, som er DK Companys selskab for modetøj til voksne kvinder.

"Konceptmæssigt passer Kello perfekt ind i vores palette af modebrands. Kello og selskabets øvrige brands som Merrytime bygger videre på vores ambition om at blive en samlet og stærk leverandør indenfor mode til det hele det voksne segment," siger Claus Bentzen, direktør og medejer i DKC Classic Division, som i forvejen rummer brands som Pardon, Choise, Liva, Deluca og Blue Willi’s.

Pæne salgstal
DK Companys direktør og grundlægger Jens Poulsen slår fast, at den strategi, Kello havde lagt, bliver fulgt.

"Kello og selskabets øvrige brands var faktisk på vej frem efter en nedtur, og salgstallene ser noget bedre ud end bundlinjen," siger han.

Kilde: AOH.dk