Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Birger Christensen går efter franchisebutikker i Kina

Med ansættelsen af Heidi Svarre som eksportchef, tager Birger Christensen et skridt i retning af Kina-udvidelse.
Med ansættelsen af Heidi Svarre som eksportchef, tager Birger Christensen et skridt i retning af Kina-udvidelse.

Med ansættelsen af Heidi Svarre som eksportchef, har Birger Christensen taget et yderst vigtigt skridt i retning af kinesisk ekspansion.

Jens Birger Christensen, adm. direktør i den legendariske modebutik på Strøget i København, fortæller nemlig til FashionForum.dk, at huset har store planer for Kina:

”Vi har ikke haft en eksportchef ansat de seneste år, opgaverne har været under min vinge. Men nu udvikler verden sig i en retning, hvor vi kan se en fordel i en eksportchef, primært med fokus på pelshandlen i Kina,” siger Jens Birger Christensen.

Heidi Svarre kommer fra en stilling som eksportmanager hos det danske brand Style Butler og får hos Birger Christensen blandt andet til opgave at stå i spidsen for udviklingen i Kina, fortæller Jens Birger Christensen:

”Inden for de næste fem år vil vi gerne have et par franchisebutikker i Kina, i første omgang i Beijing.”

Direktøren mener, der er et stort marked for Birger Christensens håndværk på verdens største pelsmarked.

”Der er ikke meget kinesisk pels, der er helt i top, og vi fordelen i og med, vi har kontakterne derude – der er mange nystartede,” siger han og fortsætter:

”Vi tror, at vi – ved at komme med vores design og håndværkstraditioner – kan nå langt derude. Men vi gør det fokuseret og med små skridt.”