Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

John Galliano fyret fra John Galliano

Bestyrelsen har efter sigende besluttet at fyre designeren, blot en måned efter han blev fyret fra Dior.
Bestyrelsen har efter sigende besluttet at fyre designeren, blot en måned efter han blev fyret fra Dior.

Den britiske designer John Galliano er netop blevet fyret fra mærket der bærer hans eget navn. Det skriver drapersonline.com

Det er godt en måned siden han blev fyret fra jobbet som chefdesigner hos Christian Dior efter anti-semitiske bemærkninger blev optaget på video og lagt på nettet. 

Det er efter sigende bestyrelsen der har valgt at fyre designeren – hvilket de dog ikke selv har bekræftet endnu. 

I mellemtiden har det også været rapporteret, at Christian Dior, som ejer 91% af John Galliano, har modtaget uopfordrede interessetilkendegivelser til mærket. Italienske licenspartnere, herunder sportsbeklædningsfabrikanten Ittierre SpA og det italiensk-baserede parfumefirma Parfume Holding siges at have udtrykt interesse.

Ingen banker har dog fået bemyndigelse til at sælge John Galliano, og det har været rapporteret, at et salg af virksomheden ikke er en umiddelbar prioritet.

Galliano blev suspenderet fra sin rolle i februar efter at være blevet arresteret for angiveligt anti-semitisk bemærkninger. Galliano sagde oprindeligt, at han ville modsagsøge de par der kom med påstande for injurier. Han kom dog under fornyet pres, efter en video afslørede Gallianos anti-semitiske tirade. Han undskyldte senere for sin opførsel.

Kilde: Drapersonline.com