Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Bestseller udvider og bestiller motorvejstunnel

Bestseller udvider med 10 nye bygninger - og har samtidig bestilt en tunnel hos vejdirektoratet.
Bestseller udvider med 10 nye bygninger - og har samtidig bestilt en tunnel hos vejdirektoratet.

Bestseller har købt et stort grundareal tæt på hovedsædet, hvor adskillige nye bygninger skal opføres – og har samtidig bestilt en motorvejstunnel hos vejdirektoratet, for at binde hele området sammen. Det skriver aoh.dk. 

De seneste år har Bestseller-koncernen haft vokseværk. Man har føjet den ene bygning efter den anden til sit efterhånden bylignende hovedsæde i Brande samt opkøbt en masse jord. Og nu planlægger man endnu en udvidelse af hovedsædet. 

På den modsatte side af motorvejen vil koncernen opføre 10 store bygninger, der hver kommer til at repræsentere Bestseller-koncernens varemærker – eksempelvis et Vera Moda-hus, et Only-hus, et Pieces-hus og et Jack & Jones-hus. 

Hertil kommer et stort uddannelsescenter. For at binde de nye bygninger sammen med de eksisterende, skal der laves en tunnel under motorvejen, som Bestseller også finansierer. 

– Det er rigtigt, at vi har erhvervet et stort grundstykke, og at vi har forskellige planer for dets udnyttelse. De er imidlertid endnu hverken fastlagt eller udarbejdet i detaljer, og derfor er det endnu for tidligt at fortælle om dem, siger Bo Terp.  

Det var folketingsmedlem Helge Sander (V) fra Herning, der afslørede planerne på et møde i Handelsstandsforeningen i Brande tirsdag. 

Yderligere blev det på et informationsmøde om en opgradering af Brande omfartsvej afsløret, at Bestseller har bestilt tunnelen hos Vejdirektoratet. Her har man dog ikke præcedens for den slags sager. 

Shahriar Honar, der er øverste ansvarlig for motorvejs-projektet ved Brande, fortæller, at man ledte forgæves på Vejdirektoratets kontor i Skanderborg, da man ville finde en tilsvarende sag, så der var noget at forholde sig til i det videre samarbejde med Bestseller. 

– Vi har aldrig oplevet det før. Der har simpelthen ikke været tradition for det. Vi har tidligere haft private lodsejere, som ønskede en ekstra tunnel, men når de hører prisen, bakker de ud, forklarer Shahriar Honar, som til spørgsmålet om, hvad broen kommer til at koste Bestseller, svarer: 

– Det er svært at sige. Jeg vil helst ikke oplyse det. Det kan misforstås. Vi betragter Bestseller på linje med de samarbejdspartnere, vi normalt har. Vi vil meget gerne fremme erhverv. Kan vi hjælpe, gør vi det gerne.

Kilde: aoh.dk.