Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Dennis Lyngsøs pelseventyr har givet blod på tanden

Den talentfulde TEKO-elev har fået mod på pels efter en uges praktik på Kopenhagen Studio.
Den talentfulde TEKO-elev har fået mod på pels efter en uges praktik på Kopenhagen Studio.

I sidste uge havde Kopenhagen Studio besøg af vinderne af Den Gyldne Pelsnål 2010. De tre vindere, Dennis Lyngsø, Maria Rokkedahl og Anne Stensgaard, vandt nemlig som en del af præmien en uges praktikophold hos Kopenhagen Studio og 12 minkskind, så de kunne udvikle deres eget produkt under praktikopholdet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Kopenhagen Studio.

Dennis Lyngsø vandt Den Gyldne Pelsnål i kategorien beklædning, og når han ser tilbage på konkurrencen og praktikopholder, er han helt sikker på, han vil arbejde med pels igen.

For ham har konkurrencen betydet anerkendelse og ligeledes omtale og fine udtalelser fra modebranchen. Praktikopholdet har givet ham blod på tanden, og han er allerede i fuld gang med at få pels ind over sin kommende kollektion, som han viser til august. Nogle af de ting han har lavet i workshoppen på Kopenhagen Studio vil også kunne ses i kollektionen.

Dennis Lyngsø arbejder lige nu kraftigt på at få banket sit eget brand og sin egen virksomhed på benene. Og så vil han gerne tilføje nye udtryk til skandinavisk mode:

”Jeg synes, at skandinavisk mode er lidt for ensartet, og jeg vil gerne være frontløber med at bryde denne ensartethed,” slutter Dennis Lyngsø, der studerer ved TEKO.