Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Tom Ford til Danmark

Birger Christensen kommer fra september til som eneste danske butik at forhandle Tom Ford.
Birger Christensen kommer fra september til som eneste danske butik at forhandle Tom Ford.

Den legendariske modeforretning Birger Christensen bliver fra 1. september det eneste sted i Danmark, hvor du kan få fingre i Tom Fords kollektioner. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Birger Christensen.

Det er kommerciel direktør hos Birger Christensen, Sysser Zachau særdeles stolt af:

”Tom Ford er en af verdens ypperste designere. Han forstår om nogen at fremhæve den kvindelige silhuet,” siger hun og fortsætter:

”A/W 2011 kollektionen er både sexet og sofistikeret. Forestil dig et mix af det bedste fra Gucci og YSL. Læg dertil lange slanke silhuetter, velour og de smukkeste blonder. Så har du en helstøbt kollektion, som jeg er sikker på, vores modebevidste kunder vil tage godt imod.”

Den amerikanske designer Tom Ford lancerede i 2005 sit eget label med luksus og stilsikkerhed som kodeord. Inden da var designeren blevet verdensberømt for sin store succes med relanceringen af Gucci i begyndelsen af 1990’erne. Gucci forlod han i 2004 Gucci til fordel for franske YSL, og siden skabte han altså brand i eget navn.

Til efteråret åbner Birger Christensen endvidere en shop-in-shop med Lanvin (eneforhandler i Danmark) samt tilføjer Céline og Stella McCartney til porteføljen.