Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Rekordstigning i antallet af ansøgere til Danmarks Designskole

Danmarks Designskole har oplevet en markant stigning i antallet af ansøgere - og det vækker glæde på Holmen.
Danmarks Designskole har oplevet en markant stigning i antallet af ansøgere - og det vækker glæde på Holmen.

Årets fintælling er overstået og hos Danmarks Designskole er der grund til glæde. 1500 ansøgere har nemlig søgt ind på designuddannelsen, og skal nu igennem den netop frigivne hjemmeopgave. Det oplyser Danmarks Designskole på deres hjemmeside.

Interessen for Danmarks Designskole er markant stigende. Det er tydeligt, efter årets mange ansøgninger er kommet igennem fintællingen. I år der i alt indkommet 1498 ansøgninger, og i forhold til de sidste mange år, hvor tallet har balanceret på omkring 1200 ansøgninger, har 250-300 flere altså søgt ind på den kreative skole på Holmen med designuddannelsen som første prioritet.

”Vi optager hvert år studerende til 105 studiepladser – og i år er det meget tydeligt, at vi har et meget stærkt rekrutteringsgrundlag. Vi har dermed fantastiske muligheder for at få optaget de helt rigtige studerende, der kan berige faget, uddannelsen og hinanden. Og i sidste ende gør sig gældende som kandidater og vigtige aktører på fremtidens arbejdsmarked,” siger rektor på Danmarks Designskole, Anne-Louise Sommer.