Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

DK Company slår sig sammen med Pardon

De to jyske virksomheder slår pjalterne sammen under navnet DKC Classic Division.
De to jyske virksomheder slår pjalterne sammen under navnet DKC Classic Division.

DK Company og Pardon Clothing slår pjalterne sammen og forvalter fremover alle de to virksomheders ‘voksenmodemærker’ under navnet DKC Classic Division. Det skriver Dansk Mode & Textil, der videre forklarer, at fusionen er første skridt i en vækststrategi, hvor det nye selskab allerede er på udkig efter opkøb af flere attraktive partnere.

"Markedet for voksenmode er attraktivt både herhjemme og internationalt. Med det nye selskab skaber vi en stærk platform med en bred palette af brands, som gør os til en attraktiv alliance for detailhandlerne", siger Jens Poulsen, grundlægger og direktør i DK Company, til DM&T Textuelt.

DKC Classic Division kommer til at bestå af brandsene Pardon, Choise, Liva og Deluca, der alle hidtil har været i stald hos Pardon, samt DK Companys Blue Willi’s.

DM&T Textuelt oplyser, at Claus Bentzen, der er grundlægger og direktør for Pardon, bliver medejer og direktør for det nye DKC Classic Division, som organisatorisk er etableret som selvstændigt datterselskab i DK Company med DK Company som hovedaktionær. Pardons økonomichef Henning Hausted bliver ligeledes medejer og får økonomiansvaret i det nye selskab.

Læs mere: DM&T Textuelt