Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Topshop overvejer produktion i England

Sir Philip Green, milliardæren bag Topshop, overvejer at flytte dele af produktionen tilbage til Storbritannien.
Sir Philip Green, milliardæren bag Topshop, overvejer at flytte dele af produktionen tilbage til Storbritannien.

Ejeren af Topshop og den britiske Arcadia-gruppe, milliardæren sir Philip Green, har udtalt, at han overvejer muligheden for at investere i og source fra britiske tøjfabrikker for at afbøde de stigende bomuldspriser samt inflationen på lønnen i Asien. Det skriver Reuters.

”Når markedet er som det er, vil man gerne arbejde så tæt på hjemme som muligt. Det er derfor, der har været debat om produktion i Storbritannien,” sagde han ved RetailWeek-konferencen i går, onsdag.

“Jeg er faktisk meget stor tilhænger af at undersøge, om vi kan åbne fabrikker i Storbritannien. Jeg tror, det er noget, vi bliver nødt til at prøve. Både for beskæftigelsen, men også mens muligheden er her,” siger han, mens han samtidig spørger:

”Er der nogle ”sovende” fabrikker, som vi hurtigt kunne se på at genåbne på en intelligent måde?”.

Samtidig understreger Green dog, at enhver sourcing fra Storbritannien stadig vil repræsentere en minimal del af Arcadias samlede tøjforsyninger.

”Vil hele vores produktion lige pludselig komme tilbage til Storbritannien? Nej. Er der en mulighed for at have noget produktion her? Forhåbentlig er der, og vi har tænkt os at prøve,” afsluttede han.

Kilde: Reuters.