Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Velgørende modeshow støtter brysterne

Hotel Vejlefjord afholder i samarbejde med Femilet et stort anlagt modeshow til fordel for Kræftens Bekæmpelse
Hotel Vejlefjord afholder i samarbejde med Femilet et stort anlagt modeshow til fordel for Kræftens Bekæmpelse

På Hotel Vejlefjord Kur & Spa har spaleder Aleta Frost sat gang i et velgørende projekt, der skal støtte kampen mod brystkræft. I samarbejde med undertøjsvirksomheden Femilet, afholder de nemlig et stort anlagt modeshow med badetøj i hotellets termiske bade. Alle indtægter går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne. 

”Her på Hotel Vejlefjord har vi nogle helt fantastiske rammer, og vi vil gerne tage et ansvar og være med til at rejse penge til den gode sag. For os er det perfekt at kunne give vores gæster en super god eftermiddag og samtidig give penge til et rigtigt godt formål,” fortæller spaleder Aleta Frost i en pressemeddelelse. 

Hun fik ideen, efter at Femilet havde brugt De Termiske Bade som baggrund for billederne af årets badetøjskollektion, og efter man i december støttede Børnecancerfonden, lå endnu et velgørende arrangement lige for – og hos Femilet var der heller ikke meget at overveje. 

”Vi var klar på idéen lige med det samme. Femilet har tidligere været med i kampagner til fordel for Støt Brysterne – det er simpelthen oplagt, når vi nu er i en branche med bikinier og badedragter, der fremhæver den smukke kvindekrop,” siger Britt Weinrich, der er indehaver af Femilet butikkerne i Vejle, Esbjerg og Silkeborg.

Det frivillige projekt vækker glæde hos Kræftens Bekæmpelse, hvor man understreger vigtigheden af de personlige initiativer.

”Initiativer som dette betyder alt for os. 95% af alle vores indtægter i Kræftens Bekæmpelse kommer fra private og virksomheder, der har et ønske om at støtte den gode sag.  Når vi ser ildsjæle, der selv tager et initiativ, så er vi dybt taknemmelige,” siger Birgitte Strand, der som markedschef ved Kræftens Bekæmpelse arbejder med Støt Brysterne-kampagnen. 

Pengene fra entrébilletterne til showet samt alt solgt merchandise fra Kræftens Bekæmpelse går til kampagnen. Det er den normale adgangspris på 350 kr. som gæsterne betaler, hvorfor de også kan nyde showet fra selve bassinerne. Samtidig lokker Femilet med 20% rabat på dagen på badetøj i hotellets dertil indrettede butik, samt i Femilet i Vejle, Esbjerg og Silkeborg. 

Modeshowet afholdes søndag d. 13. marts fra 15-18 på Hotel Vejlefjord, Sanatorievej 26, 7140 Stouby, og det koster 350 kr. per person.