Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Moshi Moshi Mind åbner (igen) ny butik.

Det bliver det kræsne klientel i området omkring Værnedamsvej på Vesterbro, der får glæde af den nye butik.
Det bliver det kræsne klientel i området omkring Værnedamsvej på Vesterbro, der får glæde af den nye butik.

Det bæredygtige, afslappende og luksuriøse univers omkring Moshi Moshi Mind har i en årrække været kendt og elsket på Østerbro, hvor ejerne Stine Grouleff og Rikke Rasmussen længe har huseret. Men efterhånden som universet er blevet mere kendt, har de bevist at konceptet holder – og fejrede fredag d. 11. marts åbningen af deres nye butik på Tullinsgade 24 på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg. 

”Det er jo simpelthen gået så hurtigt. Vi har længe gerne ville åbne butik i området omkring Værnedamsvej, og har ledt efter lokaler – men det skulle være helt perfekt. Vi blev stangforelskede i det her lokale, da vi så det, men selve processen har kun taget godt en måned,” fortæller Rikke Rasmussen til FashionForum.dk. 

”Vi har gået rundt i kvarteret, spist morgenmad og drukket kaffe og spottet folk. Prøvet at få en fornemmelse af sammensætningen af mennesker. Og det giver et godt mix med den her blanding af Vesterbro og Frederiksberg,” fortsætter hun. 

Slow fashion er lig med ordentlig produktion. 
Det bæredygtige univers går igen i Moshi Moshi Minds egen kollektion, der tæller over 50 styles, samt accessories som yogamåtter, te og bodyolier. Den rolige tilgang afspejles nemlig i produktionen. 

”Vi udvider jo hele tiden vores kollektioner, men det interessante for os, og noget af det jeg personligt rigtig godt kan lide, er at der er tale om slow fashion. Vores ting er ikke sæsonprægede på samme måde som i vores sko- og tøjbutik (hhv. Moshi Moshi og Moshi Moshi sko på Østerbro, red.), og det er super fint. I Moshi Moshi Mind råber vi ikke om nye varer i januar og sætte hele butikken på den anden ende – for vi får også nye varer ind i april og maj. Og det betyder jo noget for vores produktion. Det skal være ordentligt. Det er et vigtigt ord for os. Det er jo ikke kun et spørgsmål om økologi, og ved ikke at fokusere på sæsoner, udfylder vi nogle huller i kalenderen hos vores producenter,” pointerer hun, men vil ikke komme med et konkret bud på fremtiden. Moshi Moshi Mind har nemlig ekspanderet, og kan således både findes på Østerbro, gennem franchise i Aarhus samt på to spa-hoteller i Schweiz. Og nu altså på Vesterbro. 

”Den første der kom ind i morges var en mand, der begejstret spurgte om vi snart åbnede en herre-butik også. Vi hører meget det samme på Østerbro, men nu må vi se. Jeg tror faktisk godt at mændene kan trække det, men de handler da absolut på en anden måde. Vi har jo efterhånden åbnet en del, men altså… Man skal aldrig sige aldrig.”