Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Stig P åbner webshop

Den traditionsomspundne københavnske modeforretning Stig P åbner nu også en webshop.
Den traditionsomspundne københavnske modeforretning Stig P åbner nu også en webshop.

En af Københavns gamle og kendte butikker prøver nu at erobre nyt territorium. Stig P, der har eksisteret i København siden 1969, åbner nemlig webshop. Det oplyser Stig P i en pressemeddelelse. 

Onlinebutikken, der åbner til april, kommer som følge af en stor efterspørgsel blandt kunderne og vil føre de samme mærker som i den fysiske butik. Fra slutningen af marts vil man dermed kunne købe See by Chloé, Sonia Rykiel, Fifth Avenue Shoe Repair, Kokoon, Maria Black, Bjørg Jewellery samt butikkens eget mærke Stig P. 

”Dansk nethandel vokser solidt, og det er vigtigt for os at følge med i denne udvikling. Gennem vores online shop, stigpshop.dk, har vi nu mulighed for at yde en bedre service i form af højere tilgængelighed for vores kunder,” fortæller Ann-Kathrine Ungermand, ansvarlig for den nye webshop.

”Der hvor Stig P gerne vil skille sig ud fra andre webshops, er ved at skabe en oplevelse af  personlig service, blandt andet gennem lækker indpakning og små hilsner til vores kunder. Derudover vil vi interagere og kommunikere med kunderne via sociale medier, herunder blok14.dk, som er tilknyttet webshoppen. Bloggen vil fungere med Stig P som afsender, men med to Stig P piger som personlige formidlere, som tager interesserede en tur med ind bag de ellers lukkede døre i modebranchen og butikken,” fortsætter hun. 

Stig P er i dag overtaget af Signe Kjer, grundlægger Stig Pedersens datter. Hun designer samtidig også butikkens egen miljøvenlige tøjkollektion. 

Webshoppen og den tilknyttede blog, blok14.dk, lanceres til april.

Billede: Stig P.