Det bliver billigere at besøge de københavnske modemesser fra august. CPH Vision har netop udsendt en pressemeddelelse, hvoraf fremgår, at de to messer CPH Vision og Terminal-2 for at styrke den københavnske modeuge giver gratis adgang til messerne ved online præregistrering.

En opringning til Christian Gregersen, adm. direktør for Gallery, der er modemessen i Forum, bekræfter, at også Gallery er klar med gratis adgang til sommer.

"Det her er en stor dag. Vi har arbejdet på det i årevis, og jeg snakkede så sent som i sidste uge med Peter Fenger (CPH Vision, red.) om mulighederne," siger direktøren til FashionForum.dk og forklarer, at målet er flere besøgende på messerne.

"Det handler både om at få processen strømlinet – ingen kort og ballade – men også om, at alle skal have mulighed for at komme på messe."

Tidligere har entreudgiften nemlig betydet, at en række butikker måske kun har sendt en enkelt indkøber i stedet for at sende flere på messe.

Christian Gregersen tilføjer, at der selvfølgelig vil være et indtægtstab forbundet med at lade entreen bortfalde (ved onlineregistrering), men at det på sigt vil kunne trække flere besøgende til messerne og således give den enkelte messestand en højere værdi:

"Det er en investering. På sigt kan man måske hæve priserne på standene, men i første omgang må vi vise udstillerne, at det her er en god ide."

LÆS OGSÅ: Gratis adgang til CPH Vision