Benetton har netop taget endnu et skridt mod at være et grønnere firma, med lanceringen af deres nye innovative letvægtsbøjle. Bøjlen vil gradvist blive indført i den italienske familievirksomheds verdensomspændende detailnetværk, og er et led i Benettons mål om at skåne miljøet for 600 ton plastik – i år alene. Den nye letvægtsbøjle er fremstillet i samarbejde med Fraunhofer-Institut für Technologie i Tyskland, og er lavet af materialet liquid wood, et materiale der er stærkt som plastik, men blandt andet er 100 pct. bionedbrydeligt, og dermed langt mere miljø-venligt. 

Benetton har en overordnet bæredygtig forretningsplan, og arbejder blandt andet med aet forøge anvendelsen af økologisk bomuld. Det farverige italienske brand bruger i dag GOTS-certificeret økologisk bomuld i 30 pct. af børnetøjskollektionerne (GOTS er et globalt kodeks der blandt andet sikrer GMO-fri materialer, red.) – og med sommer 2011-kollektionerne vil økologiske bomuldsstyles således tælle 13 millioner enheder fordelt over alle firmaets brands. 

Derudover har Benetton siden januar 2011 benyttet sig af øko-venlige papirsposer, printet med vandbaseret blæk og fremstillet af FSC-certificerede papirfabrikker, der giver en sikkerhed for, at træerne brugt i produktion stammer fra skove, der er kontrollerede og følger forskrifter for social og miljømæssig bæredygtighed.