Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Lange underbukser til Københavns hjemløse

En række danske modevirksomheder donerer tøj til søndagens suppekøkken for hjemløse.
En række danske modevirksomheder donerer tøj til søndagens suppekøkken for hjemløse.

Februar er kold og kedelig. Temperaturen er der ikke så meget at gøre ved, men aktivitetsniveauet i hovedstaden skulle gerne stige et par grader med WonderCOOL, en vinterfestival med masser af events inden for såvel mode, mad og musik.

På søndag kombineres netop mode, musik og mad med velgørenhed, når blandt andre superkokken Claus Meyer i regi af WonderCOOL serverer gratis gourmetsuppe til Københavns hjemløse – alle andre kan købe suppen til 35 kr., og overskuddet går ubeskåret til byens hjemløse.

Og det er ikke kun indvendigt, de hjemløse kan glæde sig til at få varmen – også udenpå er der godt nyt. Med hjælp fra Copenhagen Fashion Festival har flere af de store, danske modevirksomheder nemlig doneret kassevis af tøj til det fine formål. Det vækker glæde i Copenhagen Fashion Festival.

”Vi synes, det er et rigtig godt initiativ, og vi vil gerne fra modebranchens side være med til at støtte op i den gode sags tjeneste. Derfor har vi henvendt os til en række relevante tøjvirksomheder og spurgt om de vil støtte op om projektet – og det ville mange af dem heldigvis gerne,” siger Anne Christine Persson, der er manager på Copenhagen Fashion Festival og Copenhagen Fashion Week.

Der er tænkt praktisk frem for moderne i donationerne. JBS har givet uldne strømper, lange underbukser, undertrøjer og boxershorts, Mads Nørgaard har bidraget med varme trøjer og jakker, og også InWear/Matinique og Soulland har spyttet tøj i foretagendet.

”Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at der er opbaknings fra modebranchen, og vi glæder os til en god og givende eftermiddag på søndag,” slutter Anne Christine Persson.

Tid og sted:
Søndag den 13. februar fra kl. 17-19, foran restaurant Fiskebaren i Kødbyen, Flæsketorvet 100, Kbh. V.

Har du en modevirksomhed, og ønsker du at donere tøj til arrangementet, så kontakt annemai@copenhagenfashionweek.com eller mød op med tøjet på søndag fra kl. 16-17.