Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Anmeldelse: Wackerhaus AW11

Wackerhaus viste selvsikker lady-likeness på smukke Nimb
Wackerhaus viste selvsikker lady-likeness på smukke Nimb

Med kollektionen Winter Wonderland og en underspillet, scenografisk Alice i Eventyrland-reference på smukke Nimb, gik Wackerhaus skridtet videre ind i det lady-like terræn, hun erobrede i sommer.

I en stringent palet af helt lys gul og grå, cremet hvid, koboltblå, ruskindsbrun og sort skridtede modeller ind med en ’classic cool’ attitude, løst bølget hår, Rouge Noir- læber og Vibe Harsløfs dramatiske øreringe.
[[addon]]Det er ingen hemmelighed, at Wackerhaus har godt kig til herregarderoben og derfor er variationer over temaet ’suit’ også gennemgående i kollektionen. Bukserne kom smalle, cropped, med semihøj og høj talje og med og uden læg i taljen. Sammen med smalle pencilskirts var de kombineret med helt enkle, matte silkebluser, blondebluser og korte og lange jakker med det karakterisktiske smalle Wackerhaus-revers. Hertil kom jumpsuits uden ærmer med den ligeså karakteristiske V-udskæringer ved enten ryg eller bryst.

Nyt og meget velkomment i Wackerhaus’ silhuet var de kappelignende frakker og skjorter med god volumen, der på én gang var både skødesløse og elegante. Og de blå silkebukser, den grå frakke og buksedragten med lange ærmer og ben må ligeledes komplimenteres, fordi disse dele viser, at hvad der er elegant og sexet samtidig kan være nemt at gå til. Uden at være blottet for et fashionabelt blink med øjet, jeg tænker her på dragten og kjolen med ’felter’ af brun og grå, og silkeblusens bare ryg, har Trine Wackerhausen denne gang skåret sit design mere ind til benet og gjort det mere minimalt. Uden at hun må miste den detaljeleg, der så absolut er en force, var det mere subtile brug af detaljer og inserts med til, at denne kollektion fremstod mere samlet og selvsikker nu end tidligere.