Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Anmeldelse: Bruuns Bazaar

Bruuns Bazaar bød på 3D film og stilren kollektion.
Bruuns Bazaar bød på 3D film og stilren kollektion.

Bruuns Bazaar havde til sæsonens modeshow valgt at følge op på 3D-tendensen, der snart ses overalt. Vi har set det under de udenlandske modeuger, hvor eksempelvis Burberry har lavet deres show i 3D. Herhjemme havde David Andersen også valgt at lave en 3D film som indledning til sit show under denne modeuge.

Bruuns Bazaar var lidt i samme dur – de startede showet med en kortfilm i 3D, der havde skuespilleren Pilou Asbæk i hovedrollen. Filmen var flot lavet, og det var god underholdning at blive præsenteret for en anderledes oplevelse.
Efter filmen gik det traditionelle show, som man kender det, i gang. Kollektionen var inspireret af skoven og en bæredygtig livsstil, og det fremgik også tydeligt i materiale- og farvevalg, der spændte over farverne flaskegrøn, bordeau, navy og camel i eksempelvis uld, tweed, fløjl og silke.
[[addon]]På damekollektionen var der hellange kjoler, silkeskjorter samt enkelte styles med print og sorte blonder. Alle styles med klare feminine undertoner. Bruuns Bazaar viste denne gang også et mere løst look med sjaler skødesløst svunget over skuldrene. Hertil skal nævnes de højtaljede, sorte bukser med vide ben, som var gennemgående i damekollektionen, der holdt looket klassisk. Det var klædelige, velkendte styles til den moderne karrierekvinde, hvor man godt kunne savne en smule kant og nytænkning. En ¾ lang frakke i gråt brokadestof og et jakkesæt med print var nok de mest outrerede styles, der var at finde i denne kollektion.

På herresiden var de grå nuancer bredt repræsenteret i klassiske jakkesæt og kabelstrik. Herudover var der militærinspirerede jakker og skjorter samt et mere afslappet look med store tern på skjorten og navyfarvede fløjlsbukser.
Der var ikke de store overraskelser at hente hos Bruuns Bazaars AW11 kollektion, men når det er sagt, formår Bruuns Bazaar også at være tro mod det brand, der har bestået over en lang årrække. Deres stilrene, enkle og skandinaviske udtryk til den moderne kvinde/mand er intakt. Det bliver spændende at se hvordan den nye kreative chef Rebekka Bay vil udvikle denne linje, når Bjørn Bruun giver stafetten videre.

[[addon]]