Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Renée Toft Simonsen vinder Ecco Walk In Style

Ved gårsdagens prisuddeling løb danske psykolog og eksmodel Renée Toft Simonsen med sejren.
Ved gårsdagens prisuddeling løb danske psykolog og eksmodel Renée Toft Simonsen med sejren.

Med pomp, pragt og tre retter – virkelig lækker  – mad skød Ecco sædvanen tro vintermodeugen i gang med at uddele deres Walk In Style Award. Denne gang var det Renée Toft Simonsen, der løb med de 250.000 kr., som hun vil give til velgørende arbejde i organisationen Plan.

Kendisser var der masser af ved arrangementet, hvor Thomas Helmig gnubbede skuldre med Poul Nyrup Rasmussen og vanlige modeberømtheder som Iben Hjejle og Saseline Sørensen. Og fra podiet underholdt ingen ringere end Ole Henriksen, der med et ord opsummerede aftenen som ’magical’.
[[addon]]Mellem retter og præsentationer af de nominerede blev catwalken indtaget af modeller, der viste både Eccos kommende AW11-kollektion og særlige showpieces lavet i samarbejde mellem chefdesigner Niki Tæstensen og Eccos CEO Dieter Kasprzak. Første gang, modellerne trådte på catwalken, var de iklædte gigantiske kludedukkehoveder, produceret af Femmes Regionales og Simon Rasmussen – og hovederne var geniale af flere årsager.

Dels blev fokus holdt på fødderne – og skoene – når opmærksomheden da ikke lige blev afledt af de par modelsammenstød, der skete som følger af det nedsatte udsyn. Og dels, fortæller en af Eccos pr-ansvarlige, undgår man at betale enorme rettighedssummer for at bruge ansigtsfotos af modellerne efterfølgende.

Eccos show var formidabelt sat op og formidabelt gennemført. Og som du også tidligere har kunnet læse på FashionForum.dk, var skoene heller ikke af vejen. Flotte pelsbesatte ankelstøvler, kilehæle med miniplateau i kontrastfarver, flade Dr. Martens-inspirerede støvler – og selvfølgelig et fokus på komfort, der gjorde at modellerne vist kun vaklede på grund af de overdimensionerede hovedbeklædninger.
 

Foto: Ecco (På billedet: Ole Henriksen, Renée Toft Simonsen og Dieter Kasprzak)