Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Part Two fejrer 25 års jubilæum

Part Two fejrer sit 25 års jubilæum med en jubilæumskollektion og en vaskeægte verdenspremiere.
Part Two fejrer sit 25 års jubilæum med en jubilæumskollektion og en vaskeægte verdenspremiere.

Part Two fejrer i dette år 25 års jubilæum i den danske modebranche, og lancerer i den anledning kollektionen TWENTYFIVE. Jubilæumskollektionen er dog ikke det eneste der skal skabe hype om jubilæet; præsentationen af kollektionen bliver nemlig intet mindre end en verdenspremiere. 

I samarbejde med Realfiction præsenteres kollektionen i et holografisk univers af virtuelle modeller og interaktive super slowmotion billeder. Der er altså tale om en medieoplevelse, Part Two selv betegner som en smagsprøve på, hvad fremtidens window shopping kan indeholde. 

Kollektionen  er designet af designchef Pernille Skriver, og er skabt med referencer til brandets kendte formsprog og detaljerigdom. Den er således en blanding af materialer og farver, men holdt i nuancer af sort, hvid, grå, sand, mintgrøn og sølv. 

Lanceringen af kollektionen og det holografiske præsentationsunivers foregår i Part Two’s flagskibs butik i Købmagergade i København, når modeugen starter onsdag d. 2. februar kl. 15.25. Det holografiske univers kan ses i butikken under hele modeugen, mens kollektionen sættes til salg den 10. februar kl. 17.25.