Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Anmeldelse: CPH Vision trendshow AW11

Der var ikke synderligt meget nyt under solen, da CPH Visions trendshow løb af stablen under uret på Kbh. H.
Der var ikke synderligt meget nyt under solen, da CPH Visions trendshow løb af stablen under uret på Kbh. H.

Cool location. Så langt, så godt. CPH Vision havde sat rammerne for deres trendshow AW11 intet mindre end under uret på Hovedbanegården. Foruden højtalermeldinger fra DSB bestod lydtapetet da også af lige dele lokostøj og tuden i horn, vi var hensat til en banegård i begyndelsen af det 20. århundrede. Da showet sætter i gang sker det ved, at hver model træder på podiet og får udleveret en ramponeret læderkuffert fra en lille gadedreng, inden hun defilerer forbi lige dele inviteret presse – på de første rækker – og nysgerrige rejsende uden for afspærringen.
[[addon]]Tøjet er, som tøjet er til CPH Visions trendshow, ikke et udtryk for en samlet identitet eller vision. Det er sammensat af styles fra så godt som samtlige udstillere på CPH Vision-messen i Øksnehallen, og derfor er det svært at sige andet end, at den overordnede retning for første tredjedel af showet var lige dele 20’er-inspiration og 40’er-inspiration. Her var lange halskæder og pencilskirts, her var samme camel-farveskala, som vi så allerede dette efterår. Her var smalle bælter og taljefokus, og så var der masser af strik, der desværre anskuet fra et kvalitetssynspunkt lod en del tilbage at ønske.

Dog. De allersidste indgange vakte begejstring – her var blandt andet en formidabel lille sort sag af en kjole med store draperede ærmer fra det nystartede danske brand Robelind. Og det er et mærke, som FashionForum.dk hermed lover, at det ikke er sidste gang, du hører noget til.