Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Asos.com lancerer Facebook-butik

Asos.com lancerer sin første Facebook-butik i Europa.
Asos.com lancerer sin første Facebook-butik i Europa.

E-tailervirksomheden Asos.com har lanceret en Facebook-butik, der vil gøre det muligt for de godt 400.000 fans at købe tøj direkte på Facebook. Det skriver retail-week.com. 

I USA er Facebook-butikkerne allerede velkende, men i Europa er der endnu lang vej endnu – og det er da også den første af slagsen for Asos på dette marked. Virksomheden der kun sælger tøj online, er vokset markant over de sidste år, hvoraf en stor del af grunden skal hentes i den kreative marketing, der gør brug af de sociale medier. 

”Millioner af vores brugere interagerer allerede med Asos gennem Facebook, når de kommenterer på, deler og finder nye ting. Mange af disse fortsætter videre med at købe noget på en af vores sider. Vores Facebook-butik vil gøre det muligt for dem at gøre dette direkte gennem Facebook,” siger James Hart, direktør for E-handel. 

Med det nye site vil kunder og andre besøgende kunne søge på samtlige Asos.coms produkter og købe og dele dem direkte med på Facebook, samtidig med at de kan skrive anmeldelser af dem.