Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Kom med bag scenen til Copenhagen Fashion Week

Selskabet bag den københavnske modeuge har netop lanceret en backstagevideo til utålmodige læsere.
Selskabet bag den københavnske modeuge har netop lanceret en backstagevideo til utålmodige læsere.

Nedtællingen til Copenhagen Fashion Week AW11 er forlængst gået i gang, og allerede nu kan utålmodige læsere få stillet en bid af nysgerrigheden.

Copenhagen Fashion Week har nemlig for første gang nogensinde frigivet en behind the scenes-video, der giver en forsmag på, hvad gæster ved modeugen kan forvente sig.

"Vi har valgt at lave videoen for at tilføje modeugen endnu et udtryk. Man kan ganske enkelt bare sige meget mere med et billede, end man kan med ord," siger manager for Copenhagen Fashion Week, Anne Christine Persson.

Manageren lever med egne ord lidt for showkalenderen under modeugen, men foruden at glæde sig til at se, hvad designerne har fundet på til den kommende sæson, er hun også altid spændt på, hvor mange ordrer de danske brands hiver hjem under modeugen.

"Jeg er selvfølgelig klar over, at mange indkøbere først aflægger bestillinger efter modeugen, men ikke desto mindre håber jeg jo alligevel altid, at salget bliver større end det var i den foregående sæson," slutter Anne Christine Persson.

Se videoen Copenhagen Fashion Week AW11 – behind the scenes her.

Foto: Copenhagen Fashion Week.