Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Luksusgigants overskud stiger 33 pct.

Luksusgiganten bag Net-A-Porter og Cartier oplever en stigning på 33 pct., i regnskabets tredje kvartal.
Luksusgiganten bag Net-A-Porter og Cartier oplever en stigning på 33 pct., i regnskabets tredje kvartal.

 

Verdens største producent af luksussmykker, Richemont, kan i tredje kvartal af deres regnskab notere en markant fremgang i overskuddet på hele 33 pct., hvoraf en stor del af forklaringen skal findes i selskabets fremgang i Asien. Det skriver Womens Wear Daily. Derudover er selskabets overtagelse af den populære webshop Net-a-Porter.com også skyld i en betragtelig del af selskabets økonomiske fremgang. 

Således er Richemonts overskud i selskabets tredje kvartal steget til 2,11 milliarder euro, fra 1,59 milliarder I samme periode sidste år. Tredje kvartal så en stigning i omsætning på 23 pct.. 

”Richemonts maisons gjorde det godt og blev mødt af god vækst i omsætningen, især på retail niveau i denne tremåneds periode,” sagde Johann Rupert, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Richemont. 

Rupert tilføjer derudover, at december måned alene tegner sig for en stigning I omsætning på 17 pct., hvis man ikke medregner Net-A-Porters indflydelse på regnskabet. Richemont overtog nemlig først Net-A-Porter sidste år. 

Richemont har udover Net-A-Porter også bl.a. Cartier, Van Cleef & Arpels, Baume & Mercier samt Jaeger-LeCoultre.