Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Årets Modeskribent - de nominerede er...

TEKOs Videnscenter for Design & Business har løftet sløret for årets potentielle vindere af prisen.
TEKOs Videnscenter for Design & Business har løftet sløret for årets potentielle vindere af prisen.

Når TEKOs Videnscenter for Design & Business på fredag uddeler prisen til Årets Modeskribent 2010, sidder tre dygtige danskere med krydsede fingre. De nominerede til årets pris er nemlig netop offentliggjort, og i år står kapløbet mellem Maria MacKinney-Valentin, der forsker i mode ved Danmarks Designskole og endvidere skriver for blandt andet Politiken, Cover og Eurowoman, Susanne Madsen, der er uddannet modejournalist ved London College of Fashion og skriver for blandt andre Dansk, Politiken og Cover, samt Niels Pedersen, der foruden mode også skriver om musik for Dagbladet Børsen og Politiken.

I fjor løb Chris Pedersen, der er redaktionschef på Cover, med prisen, og i år udløses spændingen fredag den 21. januar, når prisen bliver overrakt ved et åbent arrangement på Hotel Skt. Petri klokken 14.

Ved arrangementet har man desuden mulighed for at høre et foredrag ved Nilgin Yusuf fra London College of Fashion, som blandt andet er ansvarlig for universitetets afdeling for Fashion and Lifestyle Journalism. Yusuf Nilgin skriver for the Times og har tidligere skrevet for blandt andre ELLE og the Daily Telegraph, samt været fashion editor på the Sunday Times.

Årets Modeskribent 2010, fredag d. 21. januar kl. 14.00 på First Hotel Skt. Petri, Krystalgade 22, København K.