Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Sir Philip Green udnævnt som "International Retailer of The Year"

Ejeren af blandt andet Topshop og Miss Selfridges fik prisen for sin nyskabende forretningsstil og den udvikling han har skabt for sin virksomhed.
Ejeren af blandt andet Topshop og Miss Selfridges fik prisen for sin nyskabende forretningsstil og den udvikling han har skabt for sin virksomhed.

Britiske Sir Phillip Green var i New York for at modtage prisen fra det amerikanske forbund for detailhandlende i anledning af deres årlige sammenkomst. 

"I denne konkurrenceprægede branche er det vigtigt for detailhandlende at skille sig ud og konstant udvikle sin virksomhed," sagde formanden for det amerikanske detailforbund og CEO Matthew Shay.

I et interview med Women’s Wear Daily fortæller Sir Philip Green:

"Jeg laver det samme, som jeg gjorde for 25 år siden. Jeg kan godt lide at hjælpe, hvor jeg kan, lære fra mig og vise hvad jeg har lært. Jeg har ikke lyst til at læne mig tilbage og bare se til."

Indtil videre har Sir Philip Green planer om, at udvide i USA med fire-fem butikker i byerne Chicago, Los Angeles, San Francisco og endnu en butik på Manhattan. Der skal også åbnes Topshop-butikker i Rio de Janeiro og Cairo, og senere skal markeder som Canada og Australien udforskes.

Det amerikanske forbund for detailhandlende (National Retail Federation) er verdens største sammenslutning for detailhandlende, og hvert år samles 18.000 spidser fra branchen fra 60 forskellige lande til forbundets årlige prisoverrækkelse.

Kilde: Telegraph.co.uk