Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Emmanuelle Alt ny chefredaktør på Vogue Paris

Tidligere moderedaktør Emmanuelle Alt er netop udnævnt som ny chefredaktør på fransk Vogue
Tidligere moderedaktør Emmanuelle Alt er netop udnævnt som ny chefredaktør på fransk Vogue

Det er netop offentliggjort på Vogue.fr, at magasinets tidligere moderedaktør, stilikonet Emmanuelle Alt, er udpeget som ny chefredaktør. Udnævnelsen sker efter den legendariske Carine Roitfelds nylige afsked, og effektiviseres allerede fra første februar. Emmanuelle Alt har været moderedaktør på Vogue Paris de sidste 10 år. 

“Det går fantastisk for Vogue Paris og jeg ønskede at overlade chefredaktørposten til en der kunne sikre en kontinuitet, men samtidig bibringe et nyt niveau,” udtaler Xavier Romatet, Præsident for Condé Nast France. Han tiføjer derudover at “Emmanuelle har alle de professionelle og personlige kvaliteter, det kræver, at fortsætte med at sikre at Vogue Paris er verdens førende modemagasin,”

Hovedpersonen har selv følgende kommentar til sin udnævnelse:

“Det er en stor ære for mig, men også en stor fornøjelse at stå i spidsen for Vogue Paris som jeg kender så godt. I arbejdet med et utroligt talentfuldt hold, vil jeg forsøge at udvikle det udtrolige potentiale Vogue Paris har.” Emmanuelle Alt kommer til at arbejde tæt sammen med Olivier Lalanne, der tidligere har fungeret som Carine Roitfelds højre hånd på magasinet. 

Kilde: Vogue.fr