Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Designers Remix i nye klæder

Designers Remix dropper 'Collection' i navnetrækket og føjer en eksklusiv kollektion til porteføljen.
Designers Remix dropper 'Collection' i navnetrækket og føjer en eksklusiv kollektion til porteføljen.

Nyt år og (næsten) nyt navn. Tidligere hed det danske brand med Charlotte Eskildsen i spidsen nemlig Designers Remix Collection, men logoet, navnet og faktisk også kollektionen er blevet skåret til, så fra januar står der kun Designers Remix i nakken af det danske tøj.

”Vi kalder os jo i virkeligheden bare selv det, alle andre alligevel altid har kaldt os nu. Det gamle navn var for langt, så folk droppede det sidste ord,” siger chefdesigner Charlotte Eskildsen til FashionForum.dk pr telefon fra London.

Og ved samme lejlighed, som navnet og logoet redesignes, lancerer Eskildsen og co. deres Signature-kollektion til den brede offentlighed.

”Vi gør lidt det modsatte af alle vores kolleger i branchen – vi laver en dyrere linjer, hvor andre laver en billigere. Vi har lidt lagt den som en kollektion oven på vores anden linje (Designers Remix 2 eme, red.),” forklarer hun.

Designers Remix Signature er ifølge designeren mærkets DNA og tiltænkt et internationalt publikum. Linjen er en udvidelse af en mindre showpiece-kollektion, der hidtil kun har været til salg i enkelte butikker i Paris, samt via Net-A-Porter.com og i brandets københavnske flagshipbutik, og tilhængere kan se frem til 60 styles og forhåbentlig flere danske forhandlere.

”Jeg regner med, vi nok får omkring 20 kunder (til Signature-linjen, red.) i Danmark. Men det er ikke specielt orienteret mod Danmark,” siger Charlotte Eskildsen. Hun og teamet har primært haft det russiske og kinesiske marked for øje med lanceringen.

” På de markeder vil de gerne have lidt dyrere varer, derfor er der også kjoler helt op til 1.000 euro,” forklarer designeren, inden hun endeligt tilføjer:

”Men så er der altså heller ikke tale om brug-og-smid-væk-tøj. Det her er snarere små kunstværker, det er skulpturelt og for evigt.”

Designers Remix viser deres Signature-kollektion ved London Fashion Week senere på året.