Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Gratis seminar: Bliv klogere på ekspansion i Norden

I slutningen af januar giver Eksportrådet dig mulighed for at lære de nordiske markeder bedre at kende.
I slutningen af januar giver Eksportrådet dig mulighed for at lære de nordiske markeder bedre at kende.

Planer om nordisk ekspansion i 2011? I slutningen af januar inviterer danske eksportrådgivere fra Finland, Norge og Sverige til et seminar, hvor du kan blive klogere på, hvilke trends, der gør sig gældende på de tre markeder.

”De nordiske lande er blandt Danmarks største eksportmarkeder og relativt nemme at gå til for danske eksportører,” forklarer Martine Gram Barbry, der er global teamleder for brancheområdet mode i Eksportrådet, og det viser sig da også i flotte eksporttal. Alene til Finland forventes eksporten at stige i takt med den finske økonomi, der er vokset med 5,5 pct. i år.

Derfor bør man også holde skarpt fokus på vores naboer mod nord, hvis man går med tanker om at ekspandere:

”Danske produkter og designs er generelt meget populære og respekteret i de nordiske markeder. Der er store muligheder i disse nærmarkeder for virksomheder, der er klar til at internationalisere sig,” forklarer Martine Gram Barbry.

Ved seminaret fremlægger henholdvis eksportrådgiver Ann-Christin Aunapuu fra den danske ambassade i Stockholm, Arne Tandberg fra ambassaden i Norge og Jonas Rosenberg fra Danmarks ambassade i Finland muligheder og udfordringer på de tre markeder.

Tid og sted:

Torsdag den 27. januar 2011, kl. 9-11, Eigtveds Pakhus, sal IV, Asiatisk Plads, København K.

Arrangementet er gratis, men skynd dig at tilmelde dig til Janne Pløen Mortensen