Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Carine Roitfeld forlader fransk Vogue

Det er i dag offentliggjort, at Vogue Paris' legendariske moderedaktør Carine Roitfeld forlader magasinet.
Det er i dag offentliggjort, at Vogue Paris' legendariske moderedaktør Carine Roitfeld forlader magasinet.

Efter 10 år som chefredaktør på det ikoniske blad Vogue Paris, har den legendariske chefredaktør Carine Roitfeld valgt at forlade bladet. Det oplyser fransk vogue på hjemmesiden Vogue.fr.

Hendes afgang effektiviseres i løbet af et par uger. Carine Roitfeld har efter sigende besluttet at stoppe, eftersom hun ønsker at bruge mere tid på personlige projekter, der ligger hendes hjerte nær. Under hendes ledelse har Vogue Paris udviklet sig til at blive et af verdens vigtigste magasiner, blandt andet på grund af hendes samarbejde med en række af verdens bedste fotografer.

”Carine har præget Vogue Paris’ historie med hendes utrolige talent som stylist og redaktør. Hun vil blive savnet,” siger Jonathan Newhouse, formand for Condé Nast International, der udgiver Vogue over hele verden.

”Jeg beklager naturligvis Carines afgørelse, men jeg forstår den. En side vender sig, og en ny æra begynder for dette stærke brand, der er så kraftfuldt og sikkert på sine værdier,” siger Xavier Romatet, formand for Condé Nast i Frankrig.

Kilde: Vogue.fr