Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Pandora venter ny skattefritagelse

Det thailandske Board of Investment har givet Pandora forlængelse af selskabets nuværende skattefritagelse.
Det thailandske Board of Investment har givet Pandora forlængelse af selskabets nuværende skattefritagelse.

Det thailandske Board of Investment har givet Pandora en 8-årig forlængelse af selskabets nuværende skattefritagelse i Thailand i anerkendelse af Pandoras høje investeringsniveau i Thailand. Det oplyser smykkekoncernen ifølge RB Børsen.

På baggrund af den nye afgørelse fra det thailandske Board of Investment forventer Pandora, at skattefritagelsen forlænges til 4. kvartal 2019.

Som Pandora skrev i selskabets børsprospekt, drager smykkekoncernen fordel af visse skattemæssige incitamenter samt skatte- og afgiftsfritagelser, som det thailandske Board of Investment på visse betingelser i henhold til thailandsk lov om investeringsfremme har givet selskabets thailandske produktionsselskab, Pandora Production Co. Ltd.

"Disse indrømmelser omfatter fritagelser fra thailandsk selskabsskat for Panmdora Production Co., Ltd. og for udbytte betalt af Pandora Production Co., Ltd. til sine aktionærer frem til august 2012, samt fritagelse for importafgifter på visse maskiner og råvarer, der indføres i Thailand," skriver Pandora.

Kilde: RB-Børsen