Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

article_Bliv (meget) klogere på dansk modedesign

Kunstindustrimuseet blænder op for udstilling, der giver mulighed for at øge din viden om dansk design.
Kunstindustrimuseet blænder op for udstilling, der giver mulighed for at øge din viden om dansk design.

I dag, fredag den 10. december, slår Kunstindustrimuseet dørene op til en ny udstilling. Med ”Design kloden rundt” sætter museets bibliotek fokus på den fornyelsesproces, der har fundet sted i bibliotekets samling i år – og på, hvor meget klogere, du kan blive på dansk design, hvis du bruger en eftermiddag på museets læsesale.

Kunstindustrimuseets bibliotek er nemlig nationalbibliotek for design og helt og aldeles offentligt tilgængeligt. Her kan du bladre i de nyeste – samt i historiske – magasiner om kunsthåndværk, mode og tekstildesign, du kan gennemgå originale modeskitser fra museumsbibliotekets arkiv, eller du kan ganske enkelt låne en god designbibel med hjem.

I 2011 giver museet dig mulighed for at lære samlingerne bedre at kende ved en række arrangementer, der introducerer brugerne til biblioteket. Videre bydes der indenfor til spændende seminarer under titlen ”Mød designeren”.

Kunstindustrimuseets Bibliotek er offentligt tilgængeligt på hverdage i museets åbningstid 11-17, og adgangen til biblioteket er gratis. Der er også adgang til Plakatsamlingen og Arkiv for dansk design, dog efter aftale. Læs mere på museets hjemmeside.

Udstillingen løber frem til marts 2011.