Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Stafan Persson og H&M stiler efter Sydamerika

Den svenske tøjgigant overvejer at indtage det sydamerikanske marked.
Den svenske tøjgigant overvejer at indtage det sydamerikanske marked.

Inden længe åbner verdens største Hennes & Mauritz-butik i Las Vegas, USA. I den anledning ser ejer og talsmand for H&M, Stefan Persson, store muligheder i Sydamerika, skriver Dagens Industri.

"Jeg ved ikke hvor mange mennesker, der bor i Brasilien, Argentina og Mexico, men det er et enormt marked," siger han til magasinet Dagens Industri.

Sammenlagt har H&M ca. 2000 butikker i 37 lande i Europa, Nordamerika, Mellemøsten og Asien, skriver TT. Tøjkæden har eksisteret i USA i ti år, og har over 200 butikker i landet. Nu vil Stefan Persson indtage nye markeder.

"Geografisk er der rigtig store muligheder. Vi eksisterer eksempelvis ikke i Sydamerika, Australien og Afrika," siger han til Dagens Industri.

Stefan Persson siger til Dagens Industri at Sydamerika er det marked, der ligger lige for hånden, men han understreger at der ikke er taget nogen endelig beslutninger. Desuden er det ifølge Persson op til sønnen og nye administrerende direktør Karl-Johan Persson at afgøre hvor der skal satses næste gang.

H&Ms mål er at vokse sig større med med 10-15 procent pr. år med nye butikker.

Kilde: di.se