Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Henrik Vibskov lancerer rejsende butik

Et ny butik ser dagens lys med Henrik Vibskovs nye omrejsende 100-dages butik i Amsterdam
Et ny butik ser dagens lys med Henrik Vibskovs nye omrejsende 100-dages butik i Amsterdam

Endnu et nyt koncept ser dagens lys fra Henrik Vibskov, der altid har lagt vægt på innovative eksperimenter. Nu ser en omrejsende butik nemlig dagens lys. Butikken, der åbner i den hollandske hovedstad Amsterdam d. 9. december, eksisterer i 100 dage, inden den lukker ned og rykker til en ny by til næste sæson. På denne måde er det meningen, at butikken hele tiden skal reflektere den pågældende kollektion og dens temaer. 

”Inspireret af rejserne, og ved ikke at fastlægge os på en langvarig leje, er vi frie til at eksperimentere med rum og installationer og præsentere den fulde kollektion – inklusiv showpieces, one-offs og styles der ikke kom med i showet,” fortæller Henrik Vibskov. 

Det bliver Amsterdams SPRSPACE, der skaber rammen om den første 100-dages butik. SPRSPACE er et nyt rum skabt af den hollanske butik SPRMRKT, der har en lang tradition for at sælge netop Henrik Vibskovs tøj. Installationer og rum tager udgangspunkt i universet fra Vibskovs The Last Pier Pandemonium Show. Efter 50 dage med butikken vil den nye forårskollektion ramme butikken. Hvilke andre byer der vil få besøg af Vibskovs omrejsende butik bliver afsløret i marts 2011. 

’100 DAYS’-butikken får adresse på SPRSPACE, Nieuwezijds Voorburgwal 262, Amsterdam.