Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Rejsende får shoppinghjælp

Københavns lufthavn sætter nyt initiativ i gang, der hjælper rejsende med shoppingen i ventetiden.
Københavns lufthavn sætter nyt initiativ i gang, der hjælper rejsende med shoppingen i ventetiden.

Københavns Lufthavn tilbyder nu en service, der skal gøre julehandlen nemmere for passagerer, der venter på at skifte fly, skriver Dagenshandel.se. Idéen er, at de rejsende både skal spare tid og effektivisere sine juleindkøb.

Ventetiden mellem to fly kan ofte strække sig over flere timer, og den tid kan de rejsende bruge på juleshopping.

Ca. 7000 passagerer skifter dagligt fly i Københavns lufthavn, og det er tanken, at initiativet CPH’s Gift Generator skal gøre det nemmere at få idéer til, hvad man skal give til hvem. Hjælpen kan man finde både på sin telefon og via internet, hvor man kan planlægge, få tips til hvad der passer til hvem og dernæst at finde frem til butikken for at købe gaven.

"I dag er tid en mangelvare. Derfor vil vi gerne gøre det lettere for vores passagerer at gøre deres juleindkøb, mens de venter i lufthavnen, så de kan få mere tid med familien, når de kommer hjem. Vi har fået hjælp fra nogle af Danmarks dygtigste modeeksperter til at udvælge gaverne, så man kan få tips om både små og store gaver, sjove ting og bløde pakker", siger Iben Eiby-Johannesen, Brand Manager for Københavns Lufthavn.

De rejsende kan desuden efterlade gaverne i lufthavnen ved morgenflyet, få dem pakket ind og hente dem igen når de kommer hjem med aftenflyet.

Kilde: Dagenshandel.se