Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

article_Veronica B. Vallenes vinder New Talent Award 2011

Den københavnerbaserede nordmand løber med årets Max Factor-talentpris.
Den københavnerbaserede nordmand løber med årets Max Factor-talentpris.

Veronica B. Vallenes har på ganske kort tid formået at skabe et unikt look, der kombinerer en forkærlighed for vintage med kontemporære referencer holdt i enkle silhuetter, der balancerer imellem det kantede, cool, feminine og sofistikerede. Derfor går prisen, når Max Factor og Copenhagen Fashion Week for anden gang uddeler Max Factor New Talent Award, da også til den norske designer.

”Veronica er en dygtig designer, som forstår at fange tidsånden. Juryen følte sig draget mod hendes designunivers, som er feminint og forførende, enkelt og elegant,” forklarer jurymedlem Anne Christine Persson, der er manager for Copenhagen Fashion Week.

De to øvrige nominerede designtalenter, Spon Diogo og Vibe Johansson, præsenterede også solide og originale kollektioner, hvilket gjorde det svært for dommerne at træffe den endelige beslutning.

Max Factor New Talent Award støtter op om nye designtalenter ved at sponsorere et modeshow for vinderen på den officielle showscene på Københavns Rådhus under Copenhagen Fashion Week. Et sådant show har en værdi af 150.000 kr.

Det var et dommerpanel bestående af Anne Christine Persson, manager for Copenhagen Fashion Week; Mina Ingerslev, ansvarlig make-up-artist for Max Factor; Rikke Baumgarten, designer for Baum und Pferdgarten; Rikke Agnete Dam, chefredaktør på Costume og Nina Schaefer, brandmanager for Max Factor, Procter & Gamble Geneve, der kombineret med en offentlig onlineafstemning, fandt frem til dette års vinder.