Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Lanvin & H&M tiltrak køer i kulden

Denne kolde novembermorgen blev Lanvins kollektion for H&M sat til salg i H&M-butikker verden over. Den første kom i nat.
Denne kolde novembermorgen blev Lanvins kollektion for H&M sat til salg i H&M-butikker verden over. Den første kom i nat.

Der er stadig øde på strøget, denne kolde tirsdag morgen. Men ikke foran H&M på Amagertorv i København. Butikken åbnede denne grå tirsdag allerede kl. 8, for at give modesultne indkøbere en lidt bedre start på dagen. Lanvins allerede hypede kollektion for H&M hang nemlig på bøjlerne for første gang i morges, og efter massiv presseomtale var forventningerne store. 


”Den første troppede op allerede kl. 02.30 i nat, for at blive den første i køen,” udtaler Marlene Hyre-Dybbro, pressechef hos H&M i Danmark. 

”Da klokken blev seks delte vores personale kaffe ud til de ventende. Vi er rigtig godt tilfredse. Dem jeg har snakket med, har fået hvad de ville have, og vores system med at lukke 30 mennesker ind i afdelingen har fungeret godt,” fortsætter hun. 

Da FashionForum befinder sig i butikken, er der da også stadig tryk på dameafdelingen, hvor et afspærret område indkredser Lanvin-designeren Alber Elbaz’ mere folkelige kreationer. I køen befinder sig alt fra teenagere til tunge navne i modebranchen – alle må ind og snuse rundt, og især solbrillerne er eftertragtede. De er i hvert fald udsolgt kl. 9.30. 


En af dem der har fået meget ud af morgenens modebegivenhed er den 23-årige Amalie, der dog ikke har været så tidligt ude af fjerene. Omringet af hvide poser fyldt med tøj, ser hun vældig tilfreds ud. 

”Tøjet er lidt for voldsomt til hverdag, så jeg gik især efter solbrillerne og de andre accessories.” 

I poserne kan dog skimtes et par kjoler alligevel. Lone, hendes mor, smiler på trods af at det er hende der har fået lov til at stå i kø hele morgenen. Hun kom kl. 8, men var altså tidligt nok på den, til at kunne fylde de poser, der nu står til inspektion.