Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

article_Trendsales.dk skifter ejer

Freeway har solgt deres ejerandel af det webbaserede tøjauktionshus til ejerne bag QXL.dk.
Freeway har solgt deres ejerandel af det webbaserede tøjauktionshus til ejerne bag QXL.dk.

Størstedelen af det danske modeauktionssite Trendsales.dk er blevet overtaget af Ricardo Group, der også ejer netauktionen QXL.dk. Således har Freeway, der hidtil har ejet halvdelen af aktierne i Trendsales.dk solgt hele deres andel, og stifterne af sitet, Bo Eriksen og Martin Falslev Andersen, der hidtil har ejet den anden halvdel af virksomheden, har solgt fra, så de i dag sidder på 30 pct. af aktierne, mens Ricardo Group altså ejer de resterende 70 pct. Det skriver Mediawatch.

Stifter Martin Falslev Andersen siger følgende til Mediawatch:

"Freeways styrke er at få de små til at vokse sig store. Nu har vi nogle ambitioner om at komme til udlandet, og der har vi brug for en ny partner. Freeway er rigtig stærk på det danske marked, og vi har været glade for at være partner med dem i seks år, hvor vi har kunnet bruge deres erfaringer. Men hvor vi tidligere har gået i deres fodspor, så er Trendsales i dag så stor, at vi nærmere går side om side med Freeway.”

Trendsales har haft en stabil stigende indtjening og omsætning de seneste år og landede i fjor et nettoresultat på 11,5 mio. kr.  Trendsales har for nyligt åbnet for handel fra et finsk søstersite, og Mediawatch beretter, at der snart endvidere føjes et Trendsales.no og et Trendsales.se til porteføljen.

TV2 Finans skyder prisen for de 70 pct. aktier til et trecifret millionbeløb, men Martin Falslev Andersen siger blot:

”Køber ønsker ikke salgsprisen oplyst, men jeg kan sige så meget, at det er mere end et par millioner kroner.”

Ifølge de nye ejere, vil Trendsales fortsætte i nogenlunde uændret form, og der er altså ingen planer om at lægge QXL og Trendsales sammen.

Foto: Freeway