Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Lanvin og H&M laver velgørenhedsshow

Som et led i samarbejdet mellem H&M og Lanvin blev der igår afholdt et velgørende coutureshow i New York.
Som et led i samarbejdet mellem H&M og Lanvin blev der igår afholdt et velgørende coutureshow i New York.

D. 18. november gav Lanvin og H&M endnu en overdådig markering af deres yderst omtalte designsamarbejde. På The Pierre Hotel i New York holdt de to designgiganter således et couture show, i en massiv kulisse af blomster og træer. Alber Elbaz brugte de designs der indgår i kollektionen til H&M, men gav dem alle en kreativ overhaling for at give den rigtige haute couture stemning. 

”Det er sådan en fantastisk oplevelse at se hvor kreativ Alber Elbaz (kreativ direktør I Lanvin, red.) bruger hans designs til at give en couture oplevelse til vores eksklusive modeshow i New York. Samarbejdet med denne ekstremt talentfulde designer, har været ligesom et fashion moment der ikke vil stoppe, og vi er begejstrede for kunne tilbyde hans mesterværker til vores kunder,” udtaler Margareta van den Bosch, kreativ direktør i H&M i en pressemeddelelse.

Styles fra couture showet bliver sammen med fem originale og signerede sketcher fra Alber Elbaz sat til auktion på www.lanvinforhm.com. Hele overskuddet fra auktionen bliver doneret til UNICEF, som en del af H&M’s ”All for Children” projekter. Auktionen slutter ved midnat d. 26. november. 

Lanvins kollektion for H&M kommer i de amerikanske og canadiske butikker d. 20 november, mens de først bliver frigivet i Europa og resten af verden d. 23.