Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_H&M’s danske ekspansion fortsætter

Endnu en H&M-butik er blevet kraftigt udvidet, og H&M's ekspansionsplaner fortsætter dermed.
Endnu en H&M-butik er blevet kraftigt udvidet, og H&M's ekspansionsplaner fortsætter dermed.

Tirsdag d.16. november kunne FashionForum.dk berette om H&M’s udvidelse af butikken i Lyngby Storcenter, der med dens 2700 m2 bliver den næststørste i Danmark. Men det er ikke kun i Lyngby Storcenter, at H&M udvider. Således er den store konceptbutik for damer på Kultorvet nu åbnet med dobbelt så meget plads. 
Blandt andet har en udnyttelse af baggården betydet ny plads, samtidig med at H&M har overtaget butikslokalerne ved siden af. Direktør Christel Friis-Mikkelsen udtaler i en pressemeddelelse: 

”Der er virkelig tale om en fantastisk udnyttelse af arealerne og ejendommen som helhed. Det er en optimering af den eksisterende butik og en udvikling af vores forretning, som går i tråd med H&M’s globale udvikling.”

Det har været et travlt år for ekspansionsafdelingen i H&M, da butikker i Esbjerg, Århus og fire i København er udvidet, mens en række butikker er flyttet til større lokaler. Samtidig er der åbnet nye H&M-afdelinger op i Aalborg, Fredericia, Frederikssund og Vejle. 

Der er nu 71 H&M-butikker i Danmark, hvor den første butik åbnede i 1967. H&M beskæftiger i dag over 2.500 medarbejdere i Danmark.