Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Stayhard fordobler omsætningen.

Den svenske internetbutik Stayhard.se, der også eksisterer i Danmark har fordoblet omsætningen på et år.
Den svenske internetbutik Stayhard.se, der også eksisterer i Danmark har fordoblet omsætningen på et år.

Netbutikken Stayhard.se har fordbolet omsætningen på et år. Det skriver Dagenshandel.se. Firmaet har eksisteret i fem år, og i år omsætter selskabet for 60 millioner svenske kroner ved at sælge herremode på nettet. De har desuden åbnet en flagskibsbutik i Göteborg, hvor de først og fremmest har fokus på trendy varemærker for mænd i alderen 18-35 år.

”Vi har haft næsten 100 pct. vækst i år," siger CEO Joakim Naumburg. Firmaet har i dag 20 ansatte, deraf to in-house designere til selskabets egne varemærker, som sælges i mere end 60 butikker landet over. I løbet af næste år regner man med at ansætte yderligere ti personer, og håber derudover at nå den magiske grænse for 100 millioner svenske kroner i omsætning. Stayhard findes i dag i Sverige, Norge, Danmark og Finland og indenfor de nærmeste år, regner selskabet med at ekspandere til Tyskland og Holland, selvom intet endnu er bestemt.

”Vi planlægger at åbne op for flere lande indenfor de nærmeste år. Tyskland og Holland er interessante. Men vi har ikke bekræftet noget endnu. Og på nettet findes der jo egentlig ikke nogen begrænsninger,” siger Joakim Naumburg.

Kilde: Dagenshandel.se