Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

article_Vi overholder alle habilitetsregler

B.T. beskylder i dag Danish Fashion Institute for nepotisme, men alle regler er overholdt, siger formanden.
B.T. beskylder i dag Danish Fashion Institute for nepotisme, men alle regler er overholdt, siger formanden.

Slår man op på side 34 i dagens udgave af tabloidavisen B.T., mødes man af overskriften "Malkede modeshow" og en artikel, der over et opslag beskylder Danish Fashion Institute for "nepotisme af værste skuffe". I artiklen beskyldes organisationens direktør Eva Kruse blandt andet for at have favoriseret sin mands virksomhed i forbindelse med en række entrepriser til Copenhagen Fashion Week.

FashionForum.dk var allerede i sidste uge, da PEJ-gruppens magasin Tøj fremlagde lignende påstande, i kontakt med bestyrelsesformand for DAFI, Teis Bruun (CEO i Bruuns Bazaar), men redaktionen har atter henvendt sig i dag for også at få formandens svar på B.T.’s beskyldninger.

Teis Bruun henviser imidlertid til sine og DAFI’s revisors udtalelser fra sidste uge og understreger, at han ikke har yderligere at tilføje. I sidste uge sagde Teis Bruun således blandt andet følgende til FashionForum.dk:

"Vi overholder alle habilitetsregler. Der foregår naturligvis ingen aftaler med bestyrelsesmedlemmerne på møderne. Der hentes tilbud på alle større opgaver, og hvis forhandlingerne vedrører virksomheder, hvor der kan være habilitetsproblemer for fx Eva Kruse, står jeg altid for forhandlingen med tilbudsgiverne."

LÆS OGSÅ:

REVISOR OM DAFI: ALLE REGLER ER OVERHOLDT

DANISH FASHION INSTITUTE AFVISER TØJ-KRITIK