Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

article_Tøj og Textil fastholder kritik af DAFI, men beklager unøjagtigheder

I en mail fra Tøjs chefredaktør fastholdes kritikken af DAFI men beklager samtidig et par unøjagtigheder.
I en mail fra Tøjs chefredaktør fastholdes kritikken af DAFI men beklager samtidig et par unøjagtigheder.

Helle Solgaard Mathiesen, chefredaktør på PEJ-gruppens magasin Tøj, har netop sendt følgende mail til FashionForum.dk. I mailen fastholdes kritikken, dog beklages unøjagtigheder vedr. Teis Bruuns titel.

Helle Solgaard Mathiesen, Tøj, og Jens Birkeholm, Dansk Detail, skriver:

"Punkt 1:
Hvis Thomas Hargreave er trådt ud af bestyrelsen før interviewet, hvorfor oplyser Teis Bruun det så ikke under interviewet?
Vi læser om hans udtræden på Fashion Forums portal efter interviewet – og det er derfor, vi indsætter boksen vedr. Hargreaves udtræden.

Punkt 2:
Vi beklager at have benævnt Teis Bruun som kreativ direktør, da han er adm. direktør ligesom hans broder Bjørn Bruun også er adm. direktør.

Punkt 3:
Der er flere medlemmer på listen på DAFIs hjemmeside, som er gået konkurs. Der er også medlemmer, som optræder flere gange pr. mærke, men ligger i samme firma/koncern.
Ved en optælling ved redaktionens slutning af de medlemmer, der optrådte på DAFIs hjemmeside fratrukket konkursramte og flere mærker i samme koncern, nåede vi frem til 90 medlemsvirksomheder.

Punkt 4:
Uanset hvor mange foreninger og messer, der sammen stod bag World’s Greatest Catwalk, så ændrer det ikke ved sagens kerne: At det er direktøren for Copenhagen Fashion Weeks samlever, der er leverandør.

Punkt 5:
Vi nævner ikke, hvad Thomas Hargreave har fået for opgaven, for disse oplysninger har ikke været tilgængelige for os. Vi har henvendt os til Erhvervs- og Byggestyrelsen for at få indsigt i leverandørhonorering, men fik afslag.

Punkt 6:
Vi beklager, at Rützou ikke er blandt de 15 mærker, som sælges på portalen. Pointen var dog, at det er svært at se, hvorfor direktøren for Danish Fashion Institute og instituttet overhovedet er blandet ind i markedsføring af 15 udvalgte mærker.

I øvrigt skriver DAFI, at revisoren kan stå inde for, at reglerne er overholdt.
Det er TØJ og TEXTIL udmærket klar over – det står også i artiklen under overskriften ”Hvad siger loven om samhandel?”

TØJ og TEXTIL fastholder sin kritik, men beklager forkert titel på Teis Bruun, og at vi ved en fejl havde fået Rützou nævnt som værende blandt mærkerne, som sælges på Fashionfifteen.dk."

LÆS OGSÅ:

FAKTUELLE FEJL I TØJs DAFI-KRITIK

DAFI-BESTYRELSESFORMAND AFVISER KRITIK FRA TØJ

REVISOR OM DAFI: ALLE REGLER OVERHOLDT